Shopping!

Efter gårdagens gympass så kom jag på att det ju var Vasaloppsträff på favvo butiken Runners Store, så klart måste man dit och kolla läget. Jag kan liksom inte gå in i den butiken utan att köpa något. Jag behövde verkligen ett par nya varmare tights, så det blev ett par från Craft med fodrad insida mycket sköna. Trots det lite tjockare materialet så kändes byxan inte stel utan väldigt följsam. Extra plus för att det var varmt foder över rumpan för jag brukar verkligen frysa om baken när jag springer. Det jag kanske inte riktigt behövde var det där pannbandet från Björn Dählie för 200kr, men jag testade det på gårdagenspass och det var verkligen värt sitt pris.



Byxor från craft, pannband från Dählie inhandlat på Runners Store. Synd att allt är i svart skulle önsk mig lite färggladare grejer, kanske bara ett pannband i en gladfärg. Det vore kul!


Jag som mest är sololöpare har så smått börjat se tjusningen med att springa med partner. I går följde fröken Gunde med på 4+8+4 passet. Första 4km gick i lugn 5.45 tempo sedan speedade vi upp i 8 km, planen var 5.20 men snittfarten blev 5.10, det kändes riktigt bra! Trots morgonens gympass som gjorde mina vader till klumpar så fick jag ingen mjölksyra. Sedan väntade 4km till i 5.45 fart. Dessa avslutande 4 är pannbennsbygge. Efter att man sprungit fort är det riktigt tråkigt att springa sakta, dessutom så känns benen lite stumma. Här var det bra med sälskap!


Kvällen avslutades på Indian Garden på Heleneborgsgatan med favvo rätten Chicken Tikka Mango Masala. Som en Tikka masala men med färsk mango. Var så hungrig att allt var uppätet innan tallriken ens var på bordet.

Dessutom blev jag hedrad med att få vara en av profilbloggarna på Vasaloppet.se så gårdagen var en riktigt bra dag! Idag är det halvdag och vilodag så jag ska fasiken köpa en sådan där American Muffin!

2 kommentarer:

  1. I'm not able to see this web site correctly on my telephone :(

    Here is my page: why am i not getting pregnant

    SvaraRadera
  2. First of all I want to say terrific blog! I had a quick question in which I'd like to ask if you
    don't mind. I was interested to know how you center yourself and clear
    your mind prior to writing. I've had a hard time clearing my mind in getting my thoughts out.

    I truly do take pleasure in writing but it just seems like
    the first 10 to 15 minutes are wasted simply just trying to figure out how to begin. Any ideas or tips?
    Thanks!

    My weblog ... getting paid for surveys

    SvaraRadera