Mirakelkvinnan!

Jag ser mig själv som en hyfsat förnuftig människa. Ibland har man sina svackor som när man inte märker skillnad på 25 och 50 m bassäng utan går och är missnöjd med sina tider.

Men jag har en stor last eller vad man nu ska kalla det, nämligen hyser jag en stor tro på mirakel. Nu menar jag inte gå på vatten utan mer kanske träningsmetoder. Vi snackar inte ”elchocks magträning från TV-shop” utan exempelvis tron på att Marit Björgens 4x4min intervaller kommer att göra mirakel med min kondis.  Den största tron på mirakel kommer från preparat jag mer än gärna proppar i mig. Placeboeffekten är den enda sanna effekten.

Nu ska ni få se vilka mirakelpreparat som jag dagligen proppar i mig, jag vill dock påpeka att jag tror på effekten av vart ett av dem..
Omega 3
Jag äter aldrig fisk eller något annat från vattnet därför äter jag Omega 3. Alla vet ju att det är nyttigt
 
 
 
 
 
Female Multiple
Enligt mig det bästa kosttillskotten med vitaminer och mineraler. Innehåller allt från folsyra till zink. En burk kostar skjortan så klart det är bra! 

Proviva
Jag har en känslig mage, som inte klarar mycket. Det finns magprodukter och så finns det Proviva. Dricker det varje dag och min mage är glad, tror den kommer paja om jag slutar. Favorit smaken är Rabarber/jordgubb men kör ibland annat som blåbär. Klart den funkar innehåller ju  Lactobacillus plantarum 299v
 
 
C-vitamin och zink
Okej, det finns två saker som kan jaga bort en förkylning. C-vitamin och zink. Så här inför tävling och när alla andra är sjuka är det dumt att chansa. Så jag dricker detta.
 
 
 
 
Well me!
Mitt senaste tillskott. Vi snackar blåbär, acaibär, goijbär och en massa annan goja nermald på burk. En tesked i lite vatten och detta skall liksom göra dig frisk som en nötkärna. Så klart kan man hitta allt naturligt men det är inte min grej.
 
Mjölk!
Har även upptäckt en annan sak i butiken igår. Nämligen mjölk, nu snackar vi inte vanlig mjölk utan mjölk för balans och för mitt immunförsvar! Måste köpa!
 
 
 
Vanlig mat? ja det är ett utmärkt komplement till kostillskott så klart. Hur ska jag annars få i mig nog med energi?
Min fråga är nu om jag missat något mirakelmedel? I såfall vad?
 
 

2 kommentarer:

 1. Jag kör linfröolja (i kapslar) för omega 3, krom för sötsuget, lactovital (tillskott fr holistic för magen) och rödbetsjuice :) inför tävlingar och när andra är sjuka eller jag själv känner mig kli:ig i halsen tar jag REDs (också fr holistic, massa antioxidanter!) ja just det, också d-vitamin såklart! :)

  SvaraRadera
 2. Kanske behöver du även D-vitamin..?
  http://www.ceciliafolkesson.se/brist-pa-vitamin-d/

  Det ska jag i alla fall börja äta under den hemska hösten och vintern.

  Tips från fosterbarnet..;)

  SvaraRadera