Ångesten är total


Jag vill bara säga. Ussh och fy fasikens skit piss.

Ångesten är total, som vanligt.

Det är ju springa jag ska vara bra på. Men så vet vi ju att det inte är riktigt så för om man jämför insättningen kontra utdelningen så tyder ju det mesta på att jag ska skita i att springa och istället sats på att simma.

Men nu ska jag springa, 30km terräng, i morgon, i regn. Om man ska jämföra sig mot andra så har jag nog lite fördel av om det blir pissväder och dåliga förhållanden. Alla andra blir sämre och om det är något jag är bra på så är det ju att bita ihop.

Jag har startled 8. Jag kommer att bara följa med i farten från start utan att tok rusa och absolut inte försöka springa förbi i något dike. Jag vet att jag kommer tycka det är jobbigt i början och gråten kommer troligen vara i halsgropen. Då ska jag tänka på starten i Vansbro som var helt hemsk men som ju slutade bra.

Sedan kommer jag köra mitt eget race, jag kommer att satsa på att hålla en rätt så jämn fart över hela loppet. Jag tror farten kommer gå upp automatiskt när det bli mer lätt löpt. Jag vet att jag är stark uppför, men jag har inget att bevisa så känner jag mig stum så kommer jag hellre att gå upp än att dra på mig mjölksyra och bli stel. Jag kommer inte att gå all-in för att göra en bra tid. Jag är inte motiverad och helt ärligt jag orkar inte. Jag kommer att gå in för att ta mig runt på en så bra tid jag kan efter morgonsdagens dags form. Jag känner ingen press (lögn)

Jag är inte alls peppad, jag har inte kunnat träna som jag hade velat på grund av mitt knä. Det längsta jag sprungit sedan november 2011 är 21km, 2 timmar. Jag känner mig dessutom risig och har gjort det senaste 2 veckorna. Även om det inte är förkylning så är det något som är fel och det känns.

Kalla det bortförklaringar om du vill.

Men jag ska göra mitt bästa såklart, det är allt jag kan göra.

Jag tror och hoppas att jag kommer att ta mig i mål och när jag gjort det får jag fira dubbelt! Mål i Lidingöloppet och En svensk klassiker är avklarad så se upp på stan på lördag natt!

Exakt!
Så vill jag också tipsa om en av de bästa pepp låtarna just nu. Nästan bättre än Kentas "Idag är jag stark" Det är Sean Pauls Usain Bolt låt "Hold on"

Jag menar...
It is done I'll see you there
I know you're well prepared
Put aside all your plans
God will answer all your prayers
Might seem that no one cares,
Been working hard for years
Keep climbing up the stairs


 

1 kommentar:

  1. Lycka till på Lidingöloppet, det kommer att gå super och det är en fantastisk känsla att ha lyckats med en Svensk Klassiker! Kör hårt!

    SvaraRadera