Ångesten är total och min muskel är för stor

På lördag ska jag göra något jag kommit att frukta... Jag ska sätta på mig en nummerlapp, vet inte varför jag har sådan ångest jag är ju en tävlingsmänniska men detta med att tävla i löpning har jag kommit att frukta. Samma person som fick mig att börja springa genom att tvinga med mig att tävla i Stockholm STAR har i princip tvingat med mig på Vasastafetten. Att det är en stafett för kanske saken lite bättre eftersom jag inte startar samtidigt som alla andra men jag får stickningar i fingrarna bara av att tänka på att jag ska vara med i en form av löptävling.

Jag skojar inte, dessutom har jag nu fått tok ont i halsen och i örat. Tyvärr har jag ju läst en del bloggar om att detta är vanligt innan tävling men jag tror faktiskt det är en allvarlig sjukdom på gång... Ni som brukar tävla hur gör ni? Tycker ni verkligen att det är kul, ärligt? Ingen annan som drabbas av denna total ångest?


Mitt i allt detta har jag fått svar på vad det är som gör att min höft gör så förbannat ont också. Det var ingen fraktur vilket man misstänkt, inte heller artros, inflamation utan det var en muskel som blivit för stor! Japp du läste rätt, en för stor muskel.


Hur den blivit det vet jag inte, men jag kan berätta att detta inte är första gången, jag har nämligen tidigare opererat skenbenen (tibialis anterior) för att mina muskler där blev för stora när jag tränade Taekwondo. De fick helt enkelt inte plats. Vad man ska göra åt att en muskel i min höft blivit för stor och inte får plats längre vet jag inte, de skulle naprapaterna diskutera och komma fram med något smart hoppas jag.


Eftersom det är andra gången det händer undrar jag om jag inte borde satsa på Body buildning istället. Verkar ju ha en fallenhet för det och dessutom använder de inte nummerlapp. Synd att det är lite onödiga muskler som verkar vilja växa och inte typ mina biceps eller magmuskler.


Så här kommer jag se ut om något år om man får tro min vän Elin... Anna Belgian blue utan steroider


1 kommentar:

  1. Anna jag tycker du är vacker som du är och ser helst inte att du blir som på bilden. Du får helt enkelt sluta träna höfterna och börja träna andra muskler istället som får plats i dig...

    SvaraRadera