Om mig

Träning har alltid varit en del av mitt liv, i ungdomsåren var det längdskidor och fotboll som gällde. Av en slump började jag sedan med kampsporten Taekwondo när jag flyttade till Malmö. Jag var något av en naturbegåvning på att slåss, det blir man kanske med två bröder. Men jag kan stoltsera med att ha vunnit bland annat Stockholm Open och Lomma Cup. 
För att jag var intresserad så bestämde jag mig för att utbilda mitt till Personlig tränare och kom sedan att jobba som det i 6 år på SATS i både Malmö och Stockholm. Under denna tid var jag även fystränare för ett handbollslag i Malmö. Under denna tid fokuserade jag på att bli stor och stark.

Men något inom mig fick mig att söka mig tillbaka till kampsporten och jag började boxas än en gång fick slumpen avgöra och jag satsade på MMA. MMA satsningen kom samtidigt som jag skrev uppsats, jobbade som PT och jobbade som Management konsult och föreläste om hälsa och motivation. Det blev för mycket och jag insåg att jag inte kommer åka till USA och tjäna massa pengar så jag bestämde mig för att träna för husbruk.
Harvade på utan mål och mening tills jag än en gång av en slump fick inse att jag var en kass löpare. Blev övertalad att delta i multisporttävlingen Stockholm  STAR, där och då bestämde jag mig. Jag ska bli en löpare! För att få kalla sig löpare ska man göra milen sub 45.

Under 2012 gjorde jag En svensk klassiker (Vasaloppet, Vätternrundan, Vansbrosimmet och Lidingöloppet) och här fann jag en ny passion simning. Jag njuter av att vara i vattnet och njutningen blir ju inte mindre av att jag faktiskt tycks ha någon form av talang för denna sport.
Jag är antingen upp eller ner, det finns inga gråzoner och om jag bestämmer mig för något vad det än är så satsar jag 110 %. I denna blogg kommer ni få mycket hjärta och smärta. Hjärta i att jag vill så mycket och ni får vara med om den smärta jag känner när det inte går som jag vill.