Jag kan inte voltvända

Huston we have a problem!
Yepp a big one.

I morgon börjar träningen med Neptun som jag sett framemot så länge. I natt vaknade jag dock med ett ryck och insåg en sak JAG KAN INTE VOLTVÄNDA

Jag kan inte simma så där snabbt mot kanten och göra en volt och sedan fortsätta simma snabbt åt andra hållet. Jag har testat det vid några tillfällen men inte lagt så mycket energi på det eftersom det inte behövs under Vansbrosimmet, då behöver man bara simma rakt.

Nu är det försent jag hinner inte lära mig voltvända på 24 timmar. Jag har kollat en massa Youtube klipp så i teorin vet jag nu hur man gör….

Instruktionsfilm för voltvändningar

Jag vet jag stressar upp mig för sånt här, men jag verkligen hatar att vara sämst. Jag vet att det inte är någon tävling.  Jag ska erkänna att jag googlat på alla den andras namn i denna grupp för att hitta ledtrådar som antyder på om jag kommer vara som en betongklump i ett stim med makrill. Hittills bara hittat info om att en person gjort en halv IM tidigare.

Nu ska jag ägna resten av dagen med att oroa mig över att jag inte kan voltvända och åt att alla andra kommer simma som små makrillar i morgon. Sedan ikväll så ska jag gå ut och "jogga" en liten runda.

Jag var ju lite förkyld i förra veckan och i helgen, nu är pulsen normal, kroppstemperaturen normal men jag är lite konstigt täppt i näsan och mår lite märkligt. Det kan vara ångest inför
1- Att inte kunna voltvända
2- Lidingö loppet
Eller så är det något annat som en förkylning som inte bryter ut, det är ju dags har ju varit sjuk inför alla andra klassiker lopp så...

1 kommentar:

  1. Hua jag kan inte heller voltvända, gjorde försök igår men Hua tycker det är läskigt, måste nog övas på! Hoppas det gick bra för dig idag!

    SvaraRadera