Dansa... pausa... dansa

Ibland är livet som en dans runt midsommarstången, smågroddorna och  den där andra sången med karusellerna varvas och man dansar på. Så kommer någon på att man ska leka irländsk julafton och det slutar ju alltid med att man står på öronen och får gräsfläckar på knäna.

På sista tiden har jag dansat på, om jag har dansat. Bröllop, Paris, diskbråk i nacken, träning inför Lidingö Loppet. I går kom pinnen för irländsk julafton fram och jag bara kraschade, rätt ner i det blöta gräset.

Nåja så allvarligt är det inte men jag känner att jag håller på att bli sjuk, förkyld. Det är ju dags nu med bara dryga 2 veckor kvar till Lidingö Loppet. Har ju varit sjuk inför alla andra Klassiker lopp så det hade ju inte varit förvånande. Tror bakterierna hoppade på mig efter Hammarbybacken, det var väldigt kyligt där på kvällen när man väntade på bussen och sedan gick hem.

Idag tryckte jag på paus!
Efter mitt besök hos Kenneth på Access rehab för fix med nacken sjukanmälde jag mig från jobbet och bäddade ner mig i soffan med ingefärsjuice och en bok och sov. Jag har sovit hela dagen och vaknade nu för en stund. Var precis vad jag behövde en lång paus.

Planen var egentligen att springa Lidingö lopps banan i morgon men det får vara. Kanske känner jag mig redo att göra det på söndag och om inte så kommer jag ju springa den på tävlingsdagen...

Nu ska jag lägga mig igen, kolla något dåligt program på TV 3 eller 5:an dricka mitt kaffe och äta mitt winerbröd. Kanske kan man trycka på play i morgon igen.
Paus fikat

1 kommentar:

  1. Bra att pausa när kroppen säger till! Ser väldigt gott ut med kaffe och winerbröd! Jag står i köket just nu och förbereder kvällens dessert, ljuvlig chokladmousse! :)

    Krya på dig!!

    SvaraRadera