Morgonjogg, frukost och mingel med Lisa Nordén

Denna regniga måndag började riktigt bra måste jag säga. Var inbjuden till en morgonjogg och frukost med Lisa Nordén hos Asics.

Var riktigt kul att träffa en massa människor som man läser om, vet vad de äter till frukost och vad de körde för pass i helgen men aldrig träffat på riktigt. Bland annat var Maratonbloggen Petra på plats samt Träningsglädje Sara och Runners World Kenneth.  Dessutom fick man träffa personal från den kommande Asics butiken och jag fick en känsla av att jag kommer få en ny favorit butik att investera mina pengar i. Eftersom jag är på jakt efter nya terrängskor så passade jag på att smygkolla på dem som kommer i vår, mycket som verkar bra. Passade på att hålla i några snabba skor lite snabbt, funderade på om det var skorna eller fötterna i dem som är snabba...
Lisas guld och silverskor
Tillsammans joggade vi ett litet varv runt ibland annat Skeppsholmen och man hade tid att snicksnacka lite och lyssna på Guld- Lisa. Jag blir imponerad av henne, på sin första triathlontävling simmade hon bröstsim och cyklade på en cykel med packethållare!
Lisa Nordén och jag
Så nu är jag redo för en ny vecka och detta är en speciell vecka vill jag lova. Blir inget Tjejmilen för mig däremot blir det ett bröllop och inte vilket bröllop som helst utan ta mig tusan mitt eget!

8 kommentarer:

 1. ÅH vilket möte! :) Blir himla avis här!!

  Så härligt med bröllop! :) Underbart!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du borde varit med! Nästan lika nervös för bröllopet som för Vätternrundan

   Radera
 2. Kul att få träffa Lisa. Hon verkar vara en ödmjuk person. Men vad pratade Lisa om? Nyfiken.:)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Lisa är väldigt ödmjuk person. Hon pratade inte jätte mycket svarade på frågor från oss andra om hur allt från hur hon tränar till bästa frisyren.

   Radera
 3. Kul att träffa dig irl idag! Är ju ett stort fan av din blogg :)

  SvaraRadera