En sargad kväll

Hade sån träningsvärk i kroppen igår att jag knappt trodde det skulle gå att simma, bara att böja mig för att ta mig ner i bassängen var ett projekt. Blev en lång insimning typ 15min, i början så kändes det som om någon hängt betong runt mina fötter, det gjorde till och med ont att sträcka ut armen vid simtagen för att jag har sån träningsvärk i latsen.
Men allteftersom kroppen blev varmare så blev livet lite lättare.

Det var ett bra pass. Jag simmar inte så långt, alltså inte så många kilometer utan fokuserar just nu på att få upp snabbheten i vattnen. Alltså är det mycket intervaller av olika slag. I går var det bland annat 4x100m (20 sek vila) + 4x75 (15sek) + 4x50 @1min.

Jag var helt slut när jag var klar, skyndade mig hem och tänkte äta en god tonfiskröra men så hade jag ingen tonfisk och inget annat gott heller. Så går det när sambon är bortrest, ingen som sköter markservicen.

Ja man tager vad man haver...sa kärringen och slängde katten i kastrullen. Jag har ingen katt och inga andra husdjur heller så det fick bli mannagrynsgröt med rårörda hallon och blåbär samt två knäckemackor med ost och skinka och efterrätt såklart.
Ja, detta kan också vara en middag...
Efterrätt framför OS mer grädde än frukt tror jag
Jag äter alltid lagad mat på kvällen men igår fanns liksom ingen ork, jag var verkligen helt, helt slut. Tog fram massagekudden och körde en timmes ryggmassage och sedan benmassage och somnade slutligen innan kl 21.  Så kan det gå.
Vadmassage på massagekudde
Idag är kroppen lite piggare (är nog massagen) och ikvällens pass är snabba backintervaller.

3 kommentarer:

 1. Duktig du är med din simträning, återigen bra med uppstyrda pass! Jag borde bli bättre på det..

  Pilatesboll är grymt, funderar på att köpa hem en :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag kan inte bara gå på känsla då blir det inget gjort!
   Köpte min på Rusta, 150kr ;)

   Radera
 2. sv: jo absolut, de ja menar å de jag vill nå =D känna mig nöjd över min kropp även närjag sitter dubbelvikt =D

  mm ibland funkar "frukostmål" ändå perfekt till middag och gott är det oxå! =D

  SvaraRadera