En puls på 234

Vaknade med ett ryck igår, om febertermomtern visade 36,2 så hade jag varit normal tempererad i 4 dagar och alltså skulle jag lugnt och försiktigt få dra i gång med träningen.

Ögonen var fortfarande svullna men ta mig fan den visade 36,2!


Packade väskan och var helt lycklig, okej jag skulle inte komma att springa särskilt långt eller form men jag skulle iallafall få komma igång! Även om jag tränade under semestern så känns det nästan som jag haft 4 veckors uppehåll och det känns vill jag lova!


Uppvärmning 10 min på löpbandet, kändes toppen så kollade jag min puls 234..Blev först stel av sträck och tänkte nehe men så kom jag på att min maxpuls är 191 och 234 låter som om man borde vara död typ... Testade ett pulsband från receptionen lite mer normalt 138, provade pulsgrejerna på löpbandet 142... 2 mot 1 min jälva puls klocka är paj igen. Jag gör verkligen inget onormalt med den, tar till och med bort den lilla grejen som sitter på bandet när jag handtvättar själva bandet. Är det andra som har sånna här problem med sin Garmin Forerunner 210?


Efter passet blev det dels lite lättare benpressar 4x12 och stakövningar 4x12 sedan rehab, rull med boll på 100 olika sätt. Syfter med övningarna på bollen är att aktivera min högra skinka som tydligen inte gillar att jobba samt att öka rörligheten i min höft.


Visste inte att rull på boll kunde vara så jobbigt! Men det var det. Idag väntar en lite joggrunda ute i hösten typ 5-8 km i lugnt fart. Så om ni ser något som liknar en blandning mellan en kvinna i rulator och en kalv på grönbete så ring inte Aftonbladet det är bara jag

2 kommentarer:

  1. Jag har en 305a som brukar fungera bra, men idag var den helkväll. Visade 172 på uppvärmningen, var knappt andfådd. Efter två kilometer rättade den dock till sig. Jag har fått för mig att det kan bero på att den inte får kontakt med huden, kan det stämma?

    SvaraRadera
  2. Alexandra: Kan kanske stämma, min kunde balla ur tidigare när jag hade en viss sportbehå, också hört att Garmin sagt till någon att pulsmätaren inte funkar så bra med funktionsmaterial (!) Fick en ny som visade normalpuls

    SvaraRadera