En kryddig gryta

Först en kort rapport från landet infektion:
Jag kan bara meddela att läget är ytterst allvarligt, igår beställde jag gardiner från Jotex, ni förstår ju vart det är påväg om jag inte kan komma tillbaka till mitt vanliga liv snart så kommer jag få ansöka om förtidspension.

Med denna händelse i huvudet gick jag till doktorn igen i morse- ja jag har frikort!
Förklarade läget och den snälla doktorn förstod att det var illa ute när man beställt gardiner från Jotex, börjat koka sin tandborste och tvingat sambon att också gurgla halsen med saltvatten och dessutom nästan begärt skilsmässa för att han använt min handduk. Alla prover togs, i munnen, i näsan, i fingret.... Inget visade något. Skaffa en febertermometer sade doktorn om du har under 37 grader när du vaknar på morgonen kan du köra igång försiktig.

Jag försker hålla mig vid liv genom att laga mat, vilket jag kommer få sota för sedan när jag förvandlats till Jabba the hut.Jabba eller Anna the hut?

Tager vad man haver gryta

Ingredienser:
Kyckling
2 lökar
1 zucchini
Vitlök
2 morötter
Soya
Chili
Kokosmjölk


Gör så här:

Bryn kycklingen i smör, häll i en gryta.

Hacka lök och vitlök och bryn i stekpannan tillsammans med rödcurry pasta. (är du lat kan du köpa eller gör själv med en massa chili, lite olja som du mixar ihop) Sätt allt i grytan.

Hacka morötter och häll i grytan, häll på kokosmjölk. Häll i lite soya. Låt allt detta koka under lock i typ 20 minuter. Hacka zucchinin och lägg den i grytan och låt det koka ca 3 minuter.


Klart att äta om du vill kan du servera med ris!

Vänligen er löpare i förkylningsträsket
1 kommentar:

  1. Låter som att din tager-vad-man-haver-mat liknar min dito :-) Åker gärna rullskidor ihop nån gång! Var håller du hus? Krya på dig!

    SvaraRadera