Dåligt skidföre

När jag bestämt mig för att göra något så gör jag det. Punkt. Nu har jag planerat min träning med ett mål i sikte, så bra jag bara kan på Vasaloppet. Vad så bra jag bara kan är vet jag dock inte riktigt eftersom det var ett tag sedan jag åkte skidor, men om jag inte kommer i mål på under 9 tim är jag besviken närmar jag mig 7 är jag nöjd. Mer exakt måltid finns inte än, det ska ju även vara realistiskt.


Igår så stod det rullskidor, stakintervaller 4x5min, 1 min vila på schemat. När jag klev ut från kontoret ös regnade det. Strandvägen var verkligen en strandväg med blåst som gjorde det svårt att styra, ute på Djurgården var det dessutom en del löv på spåren (!). Men står det rullskidor på schemat så gör det, om jag hoppar träningen för att det regnar när har jag då tänkt träna?

Det tenderar ju att regna en hel del under hösten i Stockholm. Jag tror många blandar in för mycket känslor i sin träning, nej jag hoppar idag, det regnar, blåser, är för varmt eller för kallt. Om man låter vädret styra så blir det inget, det kan jag lova och om man är väderkänslig ska man kanske inte hålla på med utomhus sport utan kanske sats på något annat som Zumba...

Genomförde passet, det bokstavligen rann vatten från mig när jag hoppade på NK-expressen. Fick en hel del lustiga blickar när jag kom med rullskidorna i ösregnet.

Blöta pjäxor...

Tack för alla snälla kommentarer om "upphotningen" av bloggen, mer kommer det tar bara lite tid. Jätte roligt också att fler börjar maila lite frågor och önskar olika inlägg!
Om det är något ni vill att jag ska skriva om, om ni har någon fråga eller annat så är det bara att höra av sig i kommentarsfältet, via mail eller på Facebook.

Nu ska jag gå och dansa en soldans så jag slipper vara lika blöt ikväll som igår!

Dagens visdoms ord: "It doesn't have to be fun to be fun"

4 kommentarer:

 1. Hehe, jag håller helt med :-) Hur strikt är ditt träningsschema? För tillfället är mitt väldigt flexibelt, eftersom bland annat jobbet ofta gör att jag inte kan planera till 100%...

  SvaraRadera
 2. Ny tävling, chans att vinna Linnex linement
  http://wellnessfight.ninjus.net/2011/10/19/tavling-vinn-linementet-linnex/

  SvaraRadera
 3. Gillar din nya profilbild ;)
  Hälsa tunneln från mig..

  SvaraRadera
 4. Haha, nej skulle man dra sig för regn skulle det nog inte bli så många höst-pass genomförda;) Lät som ett härligt pass, bra jobbat:)

  SvaraRadera