Jag unnar mig lite mjölksyra

Jag har verkligen gått all- in för att variera min träning och inte slita ut mig på det jag tycker är roligt. Nu varieras simning och löpning med cykling, prehab och rehabträning och så yoga.
Resultatet hoppas jag ska bli en starkare, snabbare, snyggare och helare kropp.

Onsdagar är cykeldagar, det positiva med spinning är ju att man gör det så jobbigt man själv vill och jag ser verkligen spinningen som en chans att blåsa ut mig. Full gas från start och nästan kräk känslor vid sista låten. Vet man man kanske inte ska träna så, men andra unnar sig en bit choklad eller ett glas vin då unnar jag mig en fantastisk mjölksyra upplevelse.

Morgonens löppass gick dock inte så bra, benen var stela och kroppen var öm. Jag är nu uppe i 40 minuter och försöker så klart varje pass komma lite längre än passet innan. Idag blev det bara 200m längre än förra gången. Efter löpning körde jag lite mage och sedan passade jag på att streatcha ut ordentligt, fast mest låg jag faktiskt på matan och funderade om jag ska vara ärlig
Utsträckningsposition för sidan och benet, allt i ett.

Jag vet varför kroppen är lite trött och seg, inte bara pågrund av gårdagens mjölksyra-fest utan för att det varit många och långa dagar på jobbet. Ser verkligen framemot helegen med sovmorgon och simtester!

Nu ägnar jag dagen åt att ladda upp inför kvällens styrketräning, mitt mål är att få lika stora ben som Mats, eller iallafall att mina båda ben ska vara lika stora som hans ena ben...
Finns det potential för dess bleka ben tro?

2 kommentarer:

 1. Tror det är grymt bra och variera sin träning ;)!Roligare för kropp och knopp! Klart det finns potential! Jag vill slita mjölksyra i sommar, ha en fantastisk träningshelg med sim, cykel och löp!

  Snart bär det av till storstan. Det ska bli fantastiskt roligt! Om vi inte hinner ses nu så får det bli nästa helg eller någon gång under de två veckorna i april! :) Då kanske jag har blivit mer varm i kläderna ( i sthlms trafik ) och vågar ta mig någon mer stans än där jag ska vara! ;)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Du kommer klara dig fint i stor stan =) Som sagt är jag annars en bra guide. Hoppas vi hinner ses om inte annat så i april. Håller också på att kolla på någon långhelg då jag ska ner till Varberg!

   Spännande att följa dig och hur du kommer tänka efter PT utbildningen

   Radera