Istället för sovmorgon

Tänkte egentligen ta sovmorgon idag, men min kropp har ställt in sig på att vakna vid 5 snåret så när jag ändå var vaken tänkte jag att det var lika bra att stiga upp och springa.
Vägde fram och tillbaka om jag skulle ta en ute runda eller om jag skulle vara effektiv och ta löpbandet. Tyvärr valde jag det senare och hela tiden önskade jag att jag sprungit ute!

Är uppe i 50min nu, det är dryga 9km så fort går det inte men det är inte det som är tanken heller, särksilt inte på dessa morgonpass. Tanken är att hitta drivet och njutningen och framförallt att få springa smärtfritt, farten kommer sen. Har faktiskt allvariga funderare på att detta år ge 10km en riktig chans. Vad jag säger är att jag undrar om jag kan bli snabb. Vad tror ni?
Har ni förslag på hur skalman ska lägga upp sin träning så mottages de gärna.

Alternativ till sovmorgon är morgonlöpning!
I eftermiddag är det dags för mitt "bli stor och stark" styrkepass och sedan väntar ett väldigt spännande möte med en sprudlande och bubblig tjej!

Har följt Linas blogg ett bra tag och lyckades till och med se henne under IM i Kalmar och fick ropa "hejja,hejja" så nu när hon är i stor stan ska vi passa på att ses. Få se om jag kommer därifrån med drömmar om triathlon...

3 kommentarer:

 1. Så på Linas blogg att ni träffats. Vad kul att ses irl .. Jag var också på IM och ropade "Heja, heja" .. ;) Jag bor dock i Kalmar och det ska bli så kul att se henne igen. Visst är det härligt med utelöpning, har själv inte kunnat ägna mig åt det på hela hösten/vintern pga benhinneproblem.
  Men nu saknar jag det enormt! Tur man gillar träna annat också.
  :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Verkligen kul att ses irl lustigt att man vet vad den andra åt till frukost men inte mycket annat om personen. Tråkigt med skador men vi kommer tillbaka starkare

   Radera