Trött, svettig och lycklig

Det finns ju vissa saker som gör en glad, att shoppa till exempel när man får köpa något nytt som inte går under kategorin nödvändigt man blir glad av att köpa en ny nagellack i en hemsk färg men att köpa ny skidvalla blir jag inte lika glad av. Men så finns det saker som gör en glad på riktigt, ner i själen. Att få bli trött och svettig och känna att mjölksyran tränger ut genom huden – det är fan sann lycka!

Jag har börjat smyga igång med min konditionsträning mer och mer, jag får springa (denna vecka 25 min 2 gånger) simma 2 gånger  och så har jag bestämt att jag ska få cykelben till sommaren. Så jag har bestämt mig för att köra spinning en gång i veckan (till att börja med) i går var det premiärdags.

Passet var ”bara” 45 min men det kändes lagom, det fina med spinning är ju att man själv bestämmer exakt hur jobbigt det ska vara. Jag gick enbart efter puls och hade ett grymt pass som bestod av mycket backar och tuff klättring i långa etapper.
Cykellycka!

När jag var klar körde jag ett kortare core och rehabpass därefter var jag trött, svettig och lycklig och hungrig. Var tvungen att handla ihop något att äta till middag och jag vet inte vad jag tänkte med, var nog sugen på allt och detta blev det i korgen.

Smart Anna vad hade du tänkt laga av detta?

1 kommentar: