55 min Thailands semester!

I går var min kropp lite lätt mör efter helgens träning. Det var ju ändå omkring 5 tim på 2 dagar det är inte min kropp van vid länge. Turligt nog är måndagar vilodagar.

Först fick jag ett inte glatt men ett besked som gjorde mig lättad.
Var ju på magnet röntgen för mitt knä (igen!) i fredags för att se om det var något fel på menisk eller korsband och vad dom där cystorna egentligen var. Resultatet fick jag igår, det var inget fel på menisk eller korsband, det syns lite slitningar från hopparknäet men knappt något.Däremot sitter det ett tydligt kluster med cystor som troligen trycker på mot vävnad och muskler. Nu har jag fått remiss till en knäspecialist som ska få avgöra om man ska gå in och ta bort detta eller om det är något som försvinner av sig själv.

Sedan passade jag på att använda ett presentkort jag haft på SabaiSabai, det är ett Thaimassage ställe som ligger precis under mitt kontor. Hur perfekt är inte det! Hade dock aldrig varit där och när jag stoppade in huvudet på lunchen så hade de en ledig tid efter jobbet.

Om ni har chansen gå å ta en massage där, det är lite som att komma till Thailand. Lite doftljus, fågelkvitter, det är varmt och inredningen är verkligen stämningsfull. Glöm fula rum och bås! här får man ligga i sin egen hydda! Till och med handfatet på toaletten var fint.

55 min gick för snabbt men hon han gå igenom hela kroppen och sa lite ojoj vid vaderna och skuldrorna. 5 plus för den avslutande huvudmassagen!

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar