Äntligen en tidning värd pengarna

 Jag har länge prenumererat på tidningen Runners world men någonstans började jag bli trött på den så det har inte funnit någon tidning som lockat mig. Av en händelse gick jag in på Pressbyrån för att bara kolla om det fanns någon intressant och mina ögon fastnade på en tjock tidning som heter ”Get into Swimming”. Bläddrade i den, man vet ju hur det brukar vara med tjocka tidningar, 90% reklam, men denna verkade vara väldigt reklam fri. Priset var det ju heller inget fel på 149 kr, som en tjockare pocketbok alltså.

Men värd varenda krona! Det är inte en tidning det är en handbok i simning!
Det finns en sektion för varje simsätt där det absolut viktigaste för man ska tänka på finns med beskriver kortfattat. Så är det så klart en sektion som går igenom start och vändningar, väldigt pedagogiskt med bilder. Så klart lite tips på styrketräning och rörlighetsträning. En sektion med viktiga teknikövningar är med.
Teknikövningar
Så vänder man
I mitten lite tester av baddräkter, simglasögon och våtdräkter.
Sedan lite inspiration om Open water simning, reportage om Martin Strel ”big river man” kanske mest känd för att ha simmat Amazonfloden.

På slutet så kommer 8 veckors träningsprogram för nybörjare till avancerade.
Absolut värd varenda krona!

För övrigt så sprang jag 5km idag, 5km är ju liksom gränsen för att något ska kunna kallas för ett löppass i alla fall för mig. Så idag passerade jag den gränsen, det gick inte snabbt men det är en början.

2 kommentarer:

  1. Vad kul med ny tidning! Nu är ju förvisso inte jag så mycket för det där med simning... än, någon gång ska jag göra en svensk klassiker och då måste jag ju lära mig att simma ordentligt :)

    SvaraRadera
    Svar
    1. det var så jag fastnade för simningen i och med Vansbro!

      Radera