Vecka inspirerad av Frölander

Det enda vettiga som kom från helgens Allt om hälsa mässa var att vi fick med oss två nummer av tidningen STARK. Har bläddrat lite slött i den i affären någongång men aldrig köpt den, så det var ju kul att få provläsa, har tröttnat lite på Runners World så.

I det ena numret var det med en intervju med simstjärnan Lars Frölander. Även om intervjun inte var jätte djup så var den intressant. Min man fastnade väldigt mycket för att Frölander är omkring 8 avokados om dagen utan har är dessutom vegetarian.

- Frölander är vegetarian! ropar mannen från hemlighuset
-Jaha, det var ju spännande svarar jag.


När vi lite senare ska göra den vanliga sysslan med att planera matschema och skriva handlingslapp för veckan så säger mannen:

- Jag tänkte att vi kanske skulle köra en vegetariskvecka...

Så denna vecka äter vi helt vegetariskt. Jag har varit vegetarian förrut, framtill att jag träffade min vän Ingela och åkte på hennes packethållare till McDonalds mitt i natten men det var ju ett tag sedan.
Denna vecka håller jag mig borta från henne och käkar linser och motötter alltså.

Tycker det är lite spännande, vi fick ha med mobilen i affären för att hitta alla dessa grönsaker som man inte riktigt har koll på. Dessutom blev det ju lite av en chansning om vilken del av en fänkål man egentligen äter. Gårdagensmiddag tipsar jag inte om, även om den innehöll saffran så var det ingen större kuldinarisk upplevelse få se hur det blir med kvällens linsgryta...

Träningsmässigt så är det vilodag idag till följd av lite nackspärr, detta är nya lyssna på kroppen Anna. I morgon är det bland annat dags för sjukgymnastik hos Idrottskadespecialisterna.
Och så här tränar Frölander...

4 kommentarer:

 1. Härligt Anna! Fänkål kommer göra dig gott, I promise! Finns mycket vegetariska recept, säg till om du vill ha tips. Kram och BRA att du lyssnar på kroppen. kram!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tyckte fänkål var sådär gott. Kom gärna med något tips!

   Radera
 2. Låter kul med vegetarisk vecka! Du får gärna lägga upp vad ni käkar :) behöver lite inspiration, vill bli bättre på att laga vegetariskt, använda fänkål och linser m m.

  Hoppas du känner dig bättre snart! Krya på dig!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Kul att man får chansen att testa lite nya grejer. Nacken är redan bättre det var nog yogan

   Radera