Bloggar jag gillar

Här om dagen skrev Lina om bloggar hon gillar och himla kul att hon nämnde min blogg. När man bloggar så sitter man ju här och skriver och vet egentligen inte om någon uppskattar det man skriver. Vissa bloggar fastnar man för, man blir nästan som kompisar på avstånd. Därför var det himla kul att jag hann få en skymt av Lina under Ironman Kalmar. Lina skriver om sin triathlon träning och vi delar särskilt intresset för simning och löpning och mat. Hon är alltid så glad, positiv och bubblande!


Hur som så vill jag också dela med mig och kanske göra någon annan lite glad och visa min uppskattning för vad det skriver, det är som en liten utmärkelse som går vidare...

Reglerna för utmärkelsen är

1. Tacka bloggaren som gett dig utmärkelsen och lägg ut länken till den som gav dig den

2. Ge utmärkelsen vidare till fem favoritbloggar och berätta det för dem med en kommentar

3. Kopiera post it-lappen och sätt den på din blogg

Ida: Ida och jag träffades på löpläger i Ramundberget förra året. Grym löpare som vi kommer att se i en blågul dräkt snart. Hon är så ung och vill så mycket och det är kul att se en stjärna bli född!

Håkan: Det är faktiskt ont om killar som bloggar! Började följa Håkans blogg när jag tränade inför Vasaloppet. Grym skidåkare som siktar mot toppen på Vasaloppet.

Johan: Är ju min bror, vi delar inte bara gener utan också intresset för träning. Om jag hade varit småbarns förälder så hade jag tyckt det var intressant att läsa hur han får ihop småbarnslivet med att träna för Ironman tävlingar.

Sofie: Sofie är "gammal" brottare som håller på med yoga och dessutom med yoga som terapi. Hon delar ofta med sig av tankeväckande små citat bland annat.

Vilma: Hittade Vilmas blogg när jag letade tips inför Vättern och fastnade. En tjej som cyklar snabbt, tränar för Ironman Kalmar och dansar Poledance. Jag menar what's not to like!

3 kommentarer: