Undra om det är ett 12 stegs program?

Igår var jag hos Idrottskadespecialisterna för mitt j-vla knä. Det var dags för ström i benet och jag tyckte att det är väl bara att ladda på med så mycket volt det går. Ont ska med ont bedrivas.
Denna typ av ström fördes in i benet via en maskin och så lade Stefan två blöta svampar (vatten leder ström) på utvalada punkter på benet och sedan en metallplatta på kopplat till strömaparaten. För mig var det bara att ligga still i 14 minuter. Vi snackade simning så länge.
Detta är mitt knä, det röda är märkena efter strömmen, skrubbsåret kommer från förra veckans Grisfest
Det är ju inte direkt skönt men jag kan inte heller påstå att det gör så där jätte ont, det är en konstig känsla mest.  Efteråt hade jag bett honom kolla på min skuldra som börjat bråka.
Det var stelt. Om strömmen inte gjorde ont så kan jag säga att massagen i ryggen gjorde ont. Det är väldigt stelt runt höger skuldra och det beror väl på simningen. Mycket monotontarbete och så kanske jag varit lite för het på gröten. Kommer nog krävas lite mer massage och plågande innan de släpper helt. Rådet var dock att hålla igång med träningen för att öka cirkulationen i området.

Kom därifrån med ett nytt träningsprogram som ska utföras 5 gånger i veckan. Tidigare har jag haft rehabprogram som ska göras helst två gånger om dagen. Förstår ni ångesten om man råkar missa en morgon eller kväll? Då tänker man "Jaha nu kommer jag aldrig kunna springa igen" därför känns det bättre med 5 ggr/vecka, det finns tid att ta igenom om man missat.

Detta är steg 1 som jag ska göra i ca 4 veckor sedan kommer steg 2, undra om det är ett 12 stegsprogram?
Träningsprogram steg 1

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar