Du ska icke hava begär...

Ibland kan man ju fundera på vad Gud tänkte när han skapade sina tio budord och inte inkluderade "Du skall icke hava begär till din nästas träningsprogram, även om det är din broders" tänkte hen inte på att detta kan leda till hybris (dödsynd)?

Jag har vid ett tillfälle när jag var hos min bror smyg fotat hans träningsprogram som han fått av Claes Björling, så i morse tänkte jag att det är dags att testa något av de där simprogrammen. Skrev ner det på en lapp som alltid utan att tänka efter.

Det ser kanske inte så långt ut, det tyckte inte jag heller men lägg på 500m insim och teknik så vart det ganska så långt och jobbigt.
Stöldgods..
2x25 i bra fart, sedan distanserna lite lugnare och 15 sek vila mellan distansen och 25:orna. Jag var iallafall trött och det kändes ordentligt i latsen och jag fokuserade på tekniken och tror jag fick till det där med bredden mellan armarna. Jag är en av dem som korsarn armarna framför huvudet.

I morgon är det löpning, första gången efter Lidingöloppet och jag är lite rädd. Ska känet kännas, hur kommer löpkonditionen vara (troligen obefintlig)...

Med simplatta på ryggen kan det bli trångt på tåget

1 kommentar:

  1. Ser ut som ett bra simpass, jobbigt! Armarna är inte helt enkelt, tror jag lägger ner mina lite smalare än vad jag borde.

    Lycka till på löpen idag. jag tror det kommer gå bra. simningen gör mycket för löpningen har jag hört någon stans! :)

    SvaraRadera