Ny kittad tillbaka i verkligheten

Så var semestern slut. Men vilken semester det har varit!
Om ni inte varit på Island så rekommenderar jag det verkligen, helst om man är den som gillar att göra saker på sin semester. Tänkte bjuda på lite bilder i ett senare inlägg, när jag laddat över bilderna...

Semestern kom verkligen i rätt tid också och jag tvingades ta träningsledigt i ett par dagar, även om semstern inneburit typ träning. Kan meddela att det är rätt så jobbigt att rida Islandshäst! Innan jag åkte var jag verkligen så tung i kroppen och benen kändes som betong. Hade jag inte åkt på semester hade jag ju (lär sig aldrig) kört på och då hade det nog slutat mindre bra.

Har dock kunnat springa 3 gånger, ca 6 km á 30 min alla gånger utan smärre känning i knäet! Vilken lycka! Men nu gäller det verkligen att hålla igen, planen är att springa 2 gånger i veckan i ca 30 min och sedan öka tiden lite, lite åt gången och kanske är jag tillslut uppe i en mil utan att ha ont. Tänk en smärt fri mil. Fortsätter slaviskt med rehabövningarna. Vad annat kan man göra?
Fått lite solskenslöpning iallafall!

Streatch efter solskenslöpning! Kepsen är på alltså är det snart sommar!
På Island passade jag på att kitta upp med med lite coola simgrejer. En ny badmössa och nya glasögon. Simmade i morse i detta nya kitt och visst var det skillnad.

Jag har kört med Soc (Stadiums eget märke) på badmössan och nu när jag har denna nya från Speedo så märker jag verkligen skillnad på hur den sitter på huvudet. Slipper dessutom ha ränder på pannan halva dagen. Glasögon har jag tidigare haft ett par som var bra när jag köpte dem på gymnasiet. De har fint förvarats i sin ask men visst har det hänt grejer även på simglasögonsfronten. Dessa nya immar inte ens och sitter som ett smäck. Dessutom special utformade för tjejer och ska vara bra att simma utomhus med!
Ny kittad i badmössa från Speedo och SpeedoFutura biofuse glasögonen anpassade för tjejer!

2 kommentarer:

 1. Åh Island låter häftigt! Ser fram emot bilderna!:)

  Skönt att du har kunnat springa utan några större känningar! Underbar känsla! Håller tummarna att det fortsätter så och blir bättre!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Bilder kommer! Håller tummarna för din vad

   Radera