En ofrivillig vilodag

Har inte riktigt velat säga det men under förra veckan så har jag när jag vaknat och böjt på benet så har jag fått liksom en liten stöt i knäet. Inget mer, sedan inte ont. Det dumma är att det är i fel knä, alltså i mitt friska knä!
Så det var bara att dra sig iväg till Joakim på Specialistgruppen. Märktes inget konstigt annars och det gick inte heller att provocera fram någon smärta men "better safe than sorry" så vi körde lite stötvågsbehandling på knäet. Och fick då också ny tejp, med sommar färg. Matchade inte riktigt resten av min icke tränings outfit när jag gick hem. Kanske sätter jag en ny trend- vad tror ni sommarens hetaste mode?


Tejpen- sommarens hetaste mode?
Störvågsbehandlingen innebär också 2 dagars total träningsvila, så jag passade på att besöka Sportson och köpa en ny sadel till min cykel, en tjejsadel. Så resten av kvällen tillbringades med att pyssla om Scotty. Byta sadel och smörja kedjan, nu är han (och förhoppningsvis knäet) redo för cykling på lördag igen och dessutom ta igen det där styrkepasset jag missade igår.
Att ha cykel innebär nästan lika mycket jobb som att ha barn... tror jag
Har också fått nya övningar för knäna och för att bygga upp musklerna. Nu är det riktiga knäböj som gäller tillsammans med att öva upp balansen genom en bensknäböj på balansplatta. Ska bli kul, ser fram emot att kötta på med benövningarna också. Och längtar efter att göra hoppövningar! Men det får vänta tills status för knäna är känd.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar