Men är det inte Catwoman?

Idag blev jag ägare av en Orca S4, en våtdräkt alltså. Att prova våtdräkter är svettigt göra kan jag lova.
Hade så klart kollat upp modeller innan och visste typ vad jag ville ha men fick också super bra hjälp på Surfspot borta vid Telefonplan. Problemet var att välja mellan en strl M och en strl S, egentligen satt S kanske lite bättre, det vill säga lite tightare men den var så tight i halsen att jag fick lite panik känslor och därför fick det helt enkelt bli en Medium. Något att växa i.
Oraca S4 eller Catwoman dräkt

Så klart grymt sugen på att testa den men vill nog ha lite varmare vatten först minst kanske 16 grader. Men jag simmade idag inomhus och det var trångt, tydligen tävling i 50m bassängen så som mest var vi en grupp med 5 i min bana och då var det blandat med snabbsimmare och bröstsimmare på gränsen att jag blev irriterad. Klarade dock mina 2600m utan att dränka mig eller någon annan.

Morgonjoggade idag också 7km på 30 min, alltid positivt att jag hinner längre och längre på mina 30 min. Hoppas snart jag jag får springa lite längre tid! Ännu mer positivt är att jag inte får ont i knäet, vågar knappt säga det men så är det.

Imorgon är det dags för cykling med nytt sällskap, planerat är att hålla igång i 5 timmar och vi är inte som andra cyklister det vill säga att vi inte stannar och fikar. Så nu gäller det att ladda det gör man med Frödinge Ostkaka, hallon och grädde!
Favorit desserten Ostkaka!

6 kommentarer:

 1. Snygg våtdräkt!!

  Skönt att knät håller! :)

  SvaraRadera
  Svar
  1. Tack! men man känner ju sig lite... ihop klämd..

   Radera
 2. Gillar du din Orca, har också funderat på en sådan! (men med mindre rosa :P) Long time no see, kul att se att du kör på och utvecklas. Naprapaten fick styr på mitt knäproblem, ena benet var längre än det andra..inget som inte kunde fixas med lite ryggknäckande. :)
  Keep up the good work!

  SvaraRadera
  Svar
  1. Jag ska testa Orcan första gången idag i Eriksdalsbadets ute bassäng. Lite nervigt. Ska du köra Vansbro?
   Verkligen ett tag sedan, undrade lite var du försvann... Har också haft knäproblem (hopparknä) och inte kunnat springa de senaste 5 månaderna men nu verkar det bli bättre. *hoppas hoppas*

   Radera
 3. Hej
  Köpte också en orca s4 (på nätet) trodde jag skulle kvävas så tajt i halsen. Köpte stl m och den är nästan för stor. Känner du inget i halsen nu? Blir det kanske bättre i vatten?

  Hls
  Anna

  SvaraRadera
  Svar
  1. Hej Anna!
   Första gången trodde jag också att jag skulle strypas men antingen så vänjer man sig eller så ger den med sig. Nu märker jag inte ens av det, förrutom om jag har en dålig dag. Den töjer sig lite

   Radera