Grejor som händer!

Efter att bokstavligen ha tillbringat några dagar i skogen med allt vad det innebär med att hugga ved och elda i braskamin och gått långa promenader i obanad skogterräng är man tillbaka i staden och sitter här på sin kontrosstol. Och om ni undrar så har pollentiderna börjat. Jag hatar våren!

I fredags var jag ju ute med Scotty en sväng, blev jävligt blöt och kall och insåg att min såkallade regnjacka har gjort sitt. Insåg också att man inte ska cykla i "össnö" vilket är en blandning mellan ösregn och snöstorm... Har haft lite, lite ont i halsen faktiskt men så är det ju vår och jag kan inte avgöra om det är pollen eller förkylning.Som ni ser håller inte min regnjacka tätt..

I veckan annars så händer en del, lite spännade saker. Får sista stötbehandlingen i knäet och hoppas få börja springa igen om ca 10 dagar... den som lever då får veta hur det går med det.

Sedan ska jag ha första träffen med två brudar som har en spännande utmaning framför sig, det ska göra ÅEC (Åre extrem challange) Det roliga är att de bett mig hjälpa dem med träningen!
Så i morgon ska de få första delen av sitt träningsprogram. När jag gör träningsprogram brukar jag alltid försöka hitta på lite roliga namn på programmen och även på passen. Blir roligare så.
Annars en normal träningsvecka. Kör crosstrainer och drömmer om löpning. Om jag får springa om 10 dagar så ska mina knän få dessa i present. Provade dem i helgen och det var kärlek vid första ögonkastet! Salomon Speedcross 3

3 kommentarer:

 1. Åh, inte fula alls de där skorna!!

  SvaraRadera
 2. Det är riktiga små skönheter tycker jag!

  SvaraRadera
 3. Håller tummarna att du ska kunna springa snart!

  Simpasset knåpade jag ihop på plats, det blev många spontana intervaller! :)

  SvaraRadera