En första vurpa

Känns skönt att ha kommit igång med cyklingen, målet med 100mil innan Vättern gäller ju inte riktigt men så många mil som möjligt innan Vättern... Det är 7 veckor kvar, jag är på Island en vecka så jag kan räkna på 6 veckor och omkring 10 mil i veckan är ingen omöjlighet.

Igår mötte jag upp min nya vän Anna för att köra en sväng. Blev en runda som tog oss genom Akalla, Kista, Bergshamra och slutligen hem genom stan. Totalt 45 km med en snitt fart på 22km trots en del rödljus på vägen.

Jag tror det är viktigt att träna på allt så man är förberedd innan Vättern så därför testade jag också på att vurpa igår. Inget mer dramatiskt än att jag tänker på annat i ett rödljus och plötsligt ser mig själv liggandes på marken. Var lite svårt att komma upp när ena foten fortfarande satt fast och samtidigt började bilarna gasa lite bakom mig. Men nu har jag testat det, gjorde inte ens ont kan jag meddela.

Inte ont men smutsig, även Scotty blev smutsig på styret!

I morse var det simning igen och benen var lite trötta efter gårdagens cykling, har ju liksom inte vant mig vid det än. Men det gick bra trots allt. Nu håller jag nedräkning inför lördag för det är då löppremiären kommer att ske om inget oförutsett händer så snälla vänner håll tummarna!

3 kommentarer:

 1. Man kan få räkna med en del vurpor! Tur att det gick bra! Kul att du är igång med cyklingen! :)

  Jag håller tummarna för dig på lördag!!

  SvaraRadera
 2. Usch, vätternrundan ger mig ångest, MÅSTE komma igång med cyklingen nu, första passet blir imorgon!

  SvaraRadera
 3. Alexandta: Det gav mig också ångest men känns skönt nu när man iaf har 15 mil i benen... bara 85 till

  SvaraRadera