En kittad Scotty

Vid köpet av Scotty så köpte jag även det mest nödvändiga som det hette. Alltså flaskhållare (för 200kr/st) och ett första hjälpen kitt med pump, några verktyg jag inte vet vad man ska göra med, en ny slang och så en sadelväska.

Vattenflaskhållarna var ju inte så svårt att räkna ut var och hur man skulle fästa dem. Värre var det med pumpen. var tusen ska man fästa den? Fick Googla och fick då svaret att den skulle fästas på vattenflaskhållaren. Trodde sedan att bara var och sätta dit sadelväskan, men så klart var det inte det. Efter ett tag så fick jag iallfall fast den där jag tror den ska sitta, under sadeln.

Det är ju extra viktigt just med cykling att allt är rätt har jag förstått så om någon vänligt sinnad cyklist ser mig och jag inte riktigt placerat saker rätt så kan ni ju säga till, på ett snällt sätt.
Dock vägrar jag att köpa matchande vattenflaskor, där går gränsen!

Ikväll blir det en sväng ut på Ekerö. Har någon tips på andra cykelvägar, känns som jag kört sönder Ekerö lite med rullskidor och skulle gärna upptäcka något nytt.
Scotty ser rätt nöjd ut med sina nya saker! Observera sågen, ibland måste man ju justera lite saker...

1 kommentar:

  1. En väldigt fin Scotty! :)

    Jo jag hoppas att det är en reaktion efter helgens springtur eftersom det känns ungefär lika på båda vaderna. Hoppas du kan göra premiär på lördag!

    SvaraRadera