En epok byts mot en ny eraIdag tog en epok slut. Jag lämnade något som varit en stor del av mig i 8 år, ett andra hem kan man säga och gick vidare mot nya mål och utmaningar.

Har slutat träna på SATS och köpt kort på Eriksdalsbadet.

I 8 år har jag haft SATS-kort och varit SATS anställd, nu har jag inte jobbat på ett tag och när diskussionen om att förlänga mitt kontrakt kom upp kände jag att det var dags att gå vidare.

Finns en stor risk att jag kommer att ångra detta... Detta medför att jag precis som alla andra dödliga ska betala för mitt gymkort, det innebär också att jag måste börja bära med mig handduk, skor, schampoo jag avstår alltså från lyxen att ha mitt eget skåp.


Men samtidigt känner jag att jag var redo för detta. Blev ett kombinerat gym och simkort på Eriksdalsbadet. Gymmet var helt okej, de hade många löpband med utsikt över bassängen och dessutom hela 3 stakmaskiner och så bassängerna då så klart. Blir nog bra detta. Dessutom har jag på något sätt råkat hamna i den grupp som ska simma Vansbrosimmet sub 50. Av de lärde jag mig att man vara försiktig med vad man önskar sig. Så det där simkortet kommer nog gå varmt skulle jag tro.

Annars då varit dåligt med inlägg denna vecka... jo för att jag ännu är sjuk. Känner mig otroligt mycket bättre än i måndags vilket nog beror på att jag fick någon penicillin som man får när man ätit alla andra sorter och inget funkar. Fick också hostmedicin med morfin i som gör mig slö i huvet. Så är läget. Hoppas trots allt på skidåkning i helgen för det är fasiken inte länge kvar nu!

2 kommentarer:

  1. Krya på dig! Jag är i liknande läge. På bättringsvägen och hoppas på skidåkning i helgen.

    SvaraRadera
  2. Tack Ulrika! Detsamma till dig.

    SvaraRadera