Gissa bilden!

Kan du gissa vad detta är?
 
Japp det är någon som springer på ett löpband, men det är inte vilken någon som helst utan det är jag! Den 21 januari så fick jag ju lov att provspringa 2km i lugn fart. Egentligen skulle jag helst inte ha känt något i knäet innan dess och det är ju inte riktigt sant, men jag har inte haft ont utan bara "känt". Detta känt vet jag ju inte heller om det är för att jag känt efter.
 
Hur som, jag har varit så himla klok den senaste tiden och sett så mycket fram emot detta datum att jag bara var tvungen att testa. Jag skulle köra det som uppvärmning men så klart var alla band upptagna när jag kom så jag hann köra 15 min på crosstrainern först. Kanske bra det för träningsvärken i mina höftböjare efter söndagens premiär är inte nådig!
 
Jag sprang 2 km i 6 fart, lugnt och försiktigt och faktiskt så gjorde det inte ont, det kändes lite konstigt men samtidigt så sprang jag verkligen och tänkte "hur känns det, gör det ont?" hela tiden.
 
Nu då? Ja på torsdag är det dags att provspringa 2km till och se hur det känns. Sedan är det återbesök hos Idrottskadespecialisten och diskutera hur det gått och hur det känns. Kanske springa 1 km längre varje vecka, så länge det känns bra!
 
Jag är hoppfull iallfall och ikväll är det yoga, hur det nu ska gå med mina höftböjare, kunde inte ens köra plankan igår för att dom gör så ont!

1 kommentar:

  1. Så himla skönt att det kändes bra! Glad för dig! Håller tummarna!!

    SvaraRadera