Dagens lycka-dubbelpass

Lycka!
Sovmorgon, en kaffe framför damernas masstart och sedan iväg till Eriksdalsbadet. Började med mitt rehabpass och jag känner för varje gång att kroppen blir starkare och starkare. Jag har haft svårt att få kontakt med höger skinka när jag gör knäböj men idag så kom kontakten. Min hjärna börjar äntligen hitta spillrorna av mina gamla muskler.

Efter rehaben drog jag i mig en hampaprotein och bytte om till simkläder. Det var lite trångt i bassängen eftersom det låg några bröstsimmare och plaskade i snabbsimsbanan. Efter uppvärmningen så skulle jag köra först 200m i medel tempo sedan 50 bad och 300 medel sedan kom det roliga! 50 spurt, 50 bad, 50 spurt. Det var så skönt att få trycka på, känna farten i vattnet och känna att man fortfarande hade lite i sig. Simmade in på 42 sek. Inte som förr men inte helt kass heller. Nu kan det vara blir bättre, mycket handlar om att våga men också om att bli van med att vara trött och andfådd i vattnet.

Konditionen är också ett problem, den är verkligen körd i botten, men när botten är nådd så kan man bara gå uppåt. Har en positiv känsla i kroppen, det går bra nu. Nu gäller det bara att inte låta saker gå över huvudet på mig utan hålla mig till min skynda långsamt plan.


1 kommentar:

  1. Låter toppen! :) sakta men säkert kommer du tillbaka! Wehoo!

    SvaraRadera