Jag kallar det mirakel och ÅEC

Efter att i en vecka dragits med jordens värsta huvudvärk och mått riktigt apa så övertalade min vän Fröken Gunde mig att gå till doktorn. Så tillslut gjorde jag det. Visade sig att jag hade "icke batriell" bihåleinflamation. Alltså bihålleinflamation om inte är resultatet av en förkyling. Fick en nässpray med kortison och 2 sprayningar senare var huvudvärken och ömheten i hela mig borta!
Jag skulle nog kalla det ett mirakel!

Så i morgon har jag ledigt från jobbet för att cykla, lite fler mil i benen så får jag nog bättre självförtroende inför nästa vecka... eller så blir jag knäckt av Peter och Johans tempo.

Jag coacher ju två tjejer som ska köra ÅEC, har gjort träningsprogram åt dem och de kör på riktigt bra. Det är alltid kul att höra hur det känner sig. Carro blev lite chokad i början över att hon var konstant hungrig. Vilket inte är så konstigt när man tränar mer och hårdare än tidigare.

Idag fick jag ett mail av Anna som skrev " 10x300 backe är ju jätte jobbigt. Hur tänkte du nu?"
Svarade såklart att Åreskutan är en ganska långbacke.

I deras schema som sträckt sig över 12 veckor har de också med 2 racesimuleringar där det ska köra just paddling, cykling och löpning en timme vardera. I kommentaren till passet har jag också pedagogisk som jag är skrivit "Inget fjolleri! Ha samma kläder som på tävlingen och ät och drick enligt tävlingsplan"

På förra simuleringen så var de lite väl kaxiga och tänkte köra mycket längre än planerat men insåg att 3 timmar träning är ganska mycket och precis som tanken var med simuleringarna så förstod de allvaret i tävlingen. Ska bli så spännande och kul att se dem köra i Åre, mina girls!
Ja, så klart ska coachen med som materialare!

Bjuder på en bild som jag stulit av dem från när det var och övade paddling ute i Gävle igår. Mina fina adapter!
Paddeltjejer på väg mot ÅEC

1 kommentar:

 1. Тhese furniture ρieces аre avаilable as complete set and as single ρatterns.
  The paint iѕ called Sіmply Spray
  Upholsteгy Pаіntѕ anԁ it woгks
  on both іndoоr and outdoor furniture, caгpets,
  curtаins, cubiclе, cаг interiоrѕ, etc.
  Βrief History οf the Gothic Revіval House Style
  Τhe Gоthіc Rеvivаl house style is baѕed οn the caѕtles, cаthedrals and
  grand estatе properties оf Medieval Εurοpe.


  My homepage: home interiors

  SvaraRadera