12 svettiga

Vissa dagar går allt emot en, i mitt jobb så behöver jag ibland en massa tålamod det kan vara otroligt krävande helst för en person som faktiskt helt saknar det. Så när jag kom hem från jobbet hade jag faktiskt inte ett dugg lust att byta om och springa, jag ville helst ligga i soffan.

Men inte tid att tänka så nu på med kläderna bara, tog på mig hela min "modebloggs" outfit. Jag var lite orolig att tröjan från Kari Traa skulle vara lite för tight för min smak. Men det var den inte, riktigt skön tröja jag som ibland kan bli lite klaustrofobisk när saker kommer på min hals tyckte särskilt att den djupa halsen var bra. Så gör det faktiskt inget att den är snygg också.


Dagens outfit! Kolla in delar av Vasaloppskransen som sticker fram i vänster hörn

Sprang gjorde jag, i helgen vart det 11km idag 12 km på ( 1.04) inga känningar i knäet vilket gör mig väldigt glad! Jag låg och myssprang hela tiden, de som mötte mig måste ha undrat vad jag var för galning -det är ju faktiskt inte jätte ofta man träffar en löpare som ler.

Hemma plågade jag mig igenom det där core-passet, fy vad tråkigt jag tycker det är men det är tydligen hälsosamt och bra har jag hört och allt kan ju inte vara roligt. Efter middagen belönade jag mig själv (för att jag inte ens fuskat på core-passet) med jordgubbar, mango och grädde.
Mumsigt en torsdagkväll

1 kommentar: