Dagisbakterien

Jag har tränat på under förra veckan men hela tiden med känslan av att inte vara riktigt på topp,jag har alltså haft lock för öronen i 3 veckor och "känt lite" i halsen av och till. Men man är ju norrläning så det är ju bara att bita ihop. Men hela tiden med känslan av att ha en hink på huvet.

Första tappet
Gårdagen var liksom en katastrof dag, först kör jag mitt gympass för första gången på en månad och när jag bara skulle värma upp med lite knäböj och kolla in tekniken och när jag var klar så av någon konstig anledning släppte jag stången som träffade rakt på mina vrister. 20kg från 170cm fallhöjd. Snacka om att öva på att bita ihop. Gjorde lite ont men man reder sig, knöt skorna lite hårdare bara.

Andra tappet
Efter gympasset så var det dags för simningen och andra tappet, denna gång var det motivationen. De två ute banorna såg ut som Essingeleden en måndagmorgon - alltså fel folk  och för mycket folk i varje fil. Mina 8 intervaller på start 1 min rann ut i sanden, eller jag körde 5st och sedan fick det bli start 1.15. Hade liksom ingen lust att knäcka mig själv. Ni hör ju att jag inte kan vara riktigt frisk.

Resten av dagen spenderade jag med att fika och shoppa, ont i örat och i halsen för att inte tala om mina stackars vrister som har antagit en bullig och blå nyans...

I morse fick jag domen, jag har fått dagisbakterien. Örat är fullt i vatten och trumhinnan ihoptryckt, ja inte så konstigt att jag vinglat lite på sistonde. Dessutom var i halsen och någon bakterie som gjort sig hemmastad i näsan. Sjukdomen hade ett snyggt namn som lät som en grekiskgud men i folkmun kallas den dagisbakterien för att den är resistent mot det mesta. Så nu fick jag någon ny pencillin som ska slå ut hela min kropp och i dagarna 3 måste jag total vila eller gå sköna skogspromender..
1.05 på Vansbro flyter iväg..

Man brukar hänga ut personer som är en fara för andra, så dessa två ligger riktigt risigt till!

MOST WANTED
Brott: Smittspridning

1 kommentar:

  1. Hua! Hoppas penicillinen biter!

    Tack för simtipset! Får försöka trycka på lite mer i tagen och köra intervallerna!

    Krya på dig!!

    SvaraRadera