Mitt knä vill springa snabbt

Har varit mycket sim och lite spring på denna blogg som trots allt får under namnet "Vägen mot att bli en löpare". Jag kan bara konstatera att vägen mot att bli en löpare inte kan liknas vid en Autobahn utan snarare vid en väg i Afrika. För er som inte varit där så är det gruppigt, ibland så pass att det är bättre att köra på sidan av vägen och ja det händer att man om inte simma i allfall får vada för att bron är trasig.

Lite där är jag nu, bron är trasig... Har haft känningar i mitt knä hela veckan, lite mer än känningar men ändå inte ont men nog för att jag inte ska ha sprungit. Idag kändes det bättre och jag körde 30min löpning. Efter ca 15min gjorde det ont, ville hoppa av egentligen men så tänkte jag att okej jag får testa lite. Justera steget och öka takten, när farten kom upp i omkring 4.45fart så släppte det onda. Bara att gilla läget, mitt knä vill springa fort då får väl resten av kroppen hänga på antar jag.

I eftermiddag väntar ett besök hos naprapaten och hoppas på att få nya rehabövningar och att man kollar igenom kroppen för att hitta om det är mer saker som är fel.

3 kommentarer:

  1. Det underbara understället kom idag! Skit i vårvärmen och bara ben, underställ is da shit. =)

    SvaraRadera
  2. Kul Jessica! Plötsligt händer det att man vinner något man vill ha *hopppas på 1 miljon*

    SvaraRadera
  3. Jag siktar på 57 millar, jag menar ska det ändå göras så ska det göras ordentligt. =)

    SvaraRadera