Från liggande till stående utan att tänka

När mina fåglar börjad kvittra klockan 05:20 i morse önskade jag inget annat än att jag hade ett luftgevär. Alla djurvänner kan vara lugna, fåglarna bor i min "Wake-up light". Jag var riktigt trött. Men det var bara att inte tänka utan göra, upp som ett skott med kinden fortfarande fast i kudden kändes det som.

Normalt är jag inte så morgontrött men i morse var jag extremt trött, har varit trött hela veckan. Tror det är all tårta från helgen som liksom förtröttar mig. Jag är glad att jag är så extremt strukturerad att väskan är packad och kläderna framlagda sedan kvällen innan annars hade det blivit kaos.

Dagens simpass bestod av:
15 min teknik där jag övade på allt det Josefin sagt åt mig att öva på.
5x8min intervaller uppdelat i 200m set där jag låg på 80% av max, dagens max var inte så snabbt men jag märkte att när tekniken satt så var det så mycket lättare. Precis som med löpning och skidåkning så sitter kraften i höften även när man simmar. Får man med höften så bara far man fram i vattnet.
5min lek och plask.

I morgon blir det en ofrivillig vilodag som är extremt hektisk. Först ska jag prata på en skola i Upplands Väsby, sedan snabbt iväg till Bromma flygplats och flyga till Malmö där jag ska hålla föredrag, sedan hem igen. Tiden emellan allt är knapp så det kommer nog bli en hel del jogging. ta taxi? nej det är för latmaskar jag åker kommunalt, lite mer sport.

På jobbet fick jag "beröm" för att jag är så duktig som tränar på morgonen, idag hade jag nog gärna tagit ett kvällspass istället men det hinner jag inte för jag har annat planerat. Det handlar inte om att vara duktig eller om att ha motivation vid sånna här tillfällen när det känns extremt motigt det handlar om att ha disiplin!

3 kommentarer:

 1. Men det är ju just det det handlar om! Att bestämma sig för ett mål och sedan inte tänka eller känna efter för mycket under tiden. Bara gör. Väldigt sällan jag ångrat ett sånt beslut.

  SvaraRadera
 2. Härligt med sim!

  Jag hittade min baddräkt på wiggle.com, ta en kik där! :)

  SvaraRadera
 3. Tack! Ska genast kolla den sidan! tack

  SvaraRadera