En allsidig kost

Förkylningen blir bättre och bättre, pulsen är snart tillbaka till det normala vilket innebär att livet kan återgå till det normala. Eller ja så normalt det nu är när man kör rehab tills man ser ut som ett gummiband eller pilatesboll och har så mycket fästvalla under naglarna att man fastnar i vantarna.Börjat smyga igång med träningen, rehab och styrka och i helgen blir det längdskidor för det är ju faktiskt snö i Stockholm!

Fått mycket frågor om vilka kosttillskott jag äter, så här kommer laguppställningen:
Från vänster:
Female Multible: Naturlig multivitamintablett, innehåller extra järn och magnesium som behövs bland för återhämtningen. Pris 240kr. Zink 50mg: Naturligt zink, multivitamintabletten innehållre inte nog med zink. Bra för kroppens förmåga att återhämta sig samt för immunförsvaret. Pris 119kr. Omega 3: Äter aldrig fisk. Hjärt och kärlsjukdomar samt visat sig vara positivt för behandling av deprisson. Viktigt att inte köpa fiskolja från Marocko (politik) Vitamin D: Ger starka ben, fås via solljus så det äter jag extra av på vintern.Vitamin C: Multivitamintabletten innehåller vitamin C men jag tar en extra tablett med enbart C-vitamin för att bosta immunförsvaret. Pris: 98kr
Inköpställen: Hälsokostbutiken Nature och diverse apotek.


Så har ser det alltså ut på mitt frukostbord varje morgon, en allsidig och nyttig kost. Jag föredrar naturliga preparat framför syntetiska, av naturliga skäl samt att det tas upp snabbare i kroppen. Men flytande Omega 3- där går gränsen alltså!


2 kommentarer:

  1. Påminner om min burksamling också :) Har lite andra märken men samma Omega 3, när jag inte har mina favoriter från Island.

    SvaraRadera
  2. Jag skulle hellre gå över till Eskimo-3 Pure för bättre kvalitet!

    SvaraRadera