Sånt som händer

I morse skulle jag varit med på träning med Markus Torgneby på Stadion, intervaller och löpskola.

I går kväll när jag kom hem från skidträningen kände jag mig extremt trött och sliten, var otroligt glad att träningen mest var teknik för mer kraft än så fanns inte i min kropp. Under natten kom en objuden gäst på besök - vinterkräksjukan. En lindrig variant så jag steg faktiskt upp i morse, byte om och började röra mig mot Stadion. Men jag vände, gick hem klädde av mig och somnade.

Ibland får man helt enkelt veta när man ska ge sig. Jag är inte bra på det, är väldigt tjurskallig och ja rent av dum ibland. Men börjar lära mig att ett missat pass för att man inte känner sig bra är bättre än en veckan sjukdom. I morgon är jag säkert bra igen och på lördag väntar långpass och snart är denna morgon glömd trots att jag i detta nu är otroligt besviken över att ha missat morgonens pass men det är sådant som händer.

Glad att ha ett jobb som man kan sköta hemifrån så man kan varva jobb med att sova för shit så trött jag är!

1 kommentar:

  1. Tack! :-)
    Hur du skall lägga upp träningen beror helt på vilka mål du har. Jag har tränat medvetet nu i omkring 1-1,5 år för att bli en bra långloppsåkare. Men min resultatkulmen kommer inte komma förrän om en 5-10 år.. (den som väntar på nått gott...)

    Vad har du för mål den här säsongen? Skall du åka Vasaloppet/Tjejvasan och vad har du i såna fall för förhoppningar där?

    Jag kan gärna ge lite tips men det blir lättare om du berättar lite om hur mycket du tränar, mål osv :-) Och jag har förstått på din blogg att du redan kan det här med den gyllene träningstriangeln (vila, äta, träna) så behöver väl inte gå ner på såna basic-saker. :-)

    SvaraRadera