Länge har jag ätit samma gamla frukost och tycker inte att det är så himla upphetsande längre.
På Jessicas blogg hittade jag ett recept på müsli som jag tillverkade hemma i mitt laboratorium igår kväll. Jag tror det blev rätt, var iallfall gott!
Receptet
2dl fiberhusk
2dl linfrö
2dl kokosflingor
2 dl hackade blandade nätter
100 g mörk choklad
Kokosfett
Vatten
Gör så här:Häll ut allt på en plåt och rör ihop det, höll över vatten och kokosfett och kör in i ugnen i 15 min på 175 grader. Låt det svalna och lägg sedan i den hackade chokladen. Nu vet jag att folk kommer se Marabo mjölkchoklad framför sig men det är fel, vi snackar 90% choklad. Sådan som jag inte tycker är jätte god att äta bara så där men var riktigt mumma i müslin.
Frukost kl 05.15 innan gympasset. Ikväll väntar 4x4min intervaller.
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar