Choklad till frukost!

Japp, idag åt jag choklad till frukost. Nej, jag skojar inte, man skojar inte om sånt.
Länge har jag ätit samma gamla frukost och tycker inte att det är så himla upphetsande längre.
Jessicas blogg hittade jag ett recept på müsli som jag tillverkade hemma i mitt laboratorium igår kväll. Jag tror det blev rätt, var iallfall gott!


Receptet
2dl fiberhusk
2dl linfrö
2dl kokosflingor
2 dl hackade blandade nätter
100 g mörk choklad
Kokosfett
Vatten

Gör så här:Häll ut allt på en plåt och rör ihop det, höll över vatten och kokosfett och kör in i ugnen i 15 min på 175 grader. Låt det svalna och lägg sedan i den hackade chokladen. Nu vet jag att folk kommer se Marabo mjölkchoklad framför sig men det är fel, vi snackar 90% choklad. Sådan som jag inte tycker är jätte god att äta bara så där men var riktigt mumma i müslin.


Frukost kl 05.15 innan gympasset. Ikväll väntar 4x4min intervaller.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar