Vilovecka

Andra laddar inför tävlingar, jag som inte tävlar laddar inför annat som ett träningsläger exempelvis. På torsdag åker jag upp till Ramundsberget för att vara med på träningsläger tillsammans med 18 andra löpare och allt leds av Lena Gavelin. Torsdag till söndag skall det springas hoppas jag...

Sista uppladdningen kunde varit bättre. Höften krånglar som f-n. I morse var jag hos naprapaten. hade en ny naparapat då ordinarie bödel är på semester, varför är norska naprapater alltid jävligast? Inte nog med den obligatoriska armbågen utan denna gång fick jag akupunktur i ljumsken, inte bara stick in nålen och vänta. Nej, sticka in nålen vrida tills jag dog för att sedan vrida lite till och byta plats på nålen. Behöver jag säga att jag inte kan gå?

Om inte det var nog så har jag även fått ett infekterat sår under foten. Ni kanske minns den där blåsan som jag visade upp? Ja, den har liksom förvandlats till något annat... Sprang världens tråkigaste pass i lördags, 5km terräng + 10x250m backe i snabbfart + 5km terräng. Det där 10 gånger backe var ohygligt tråkigt och det var dessutom varmt. Därefter blev såret som det blev. Gårdagens långpass blev det inget av när foten på morgonen inte ens fick plats i skon! Fick bli gymmet istället.

Snälla håll tummarna att min fot skall fixa sig till på torsdag! Höften är som den är den har jag ju alltid ont i men foten måste bli iaf lite mindre svullen så den får plats i skon!

En sak till! Var och såg en hysteriskt bra film igår Bridesmaids, har inte skrattat så mycket sedan jag såg Bruno. Se den det är ingen tjejfilm det är bara humor och fantastiskt kul!

2 kommentarer:

 1. Elisabeth Eriksson1 augusti 2011 kl. 11:00

  Hej!

  Vad kul att hitta din blogg! Hoppas verkligen att din fot och höft blir bättre tills på torsdag. Jag ser mycket framemot lägret, hoppas på mycket inspiration.

  Krya på dig, så syns vi på torsdag morgon!
  Elisabeth

  SvaraRadera
 2. Kul att du hittade hit Elisabeth! Foten har blivit bättre, magiska norrländska salvor =) Ses tidig torsdag!

  SvaraRadera