Jag välkomnar en ny medlem till familjen

Efter en del överläggande, främst med mig själv och de andra två medlemmarna i familjen, Adidas Supernova och Asics Ds trainer, så kom vi fram till att det var dags att skaffa ännu en familjemedlem. Beslutet berodde dels på att de andra två var lite trötta och slitna efter att ha fått klampa i lera och modd och påpekade att det faktiskt inte var det dom var gjorde för och alltså inte bäst på.


Först var det Salomon Speedcross 2 som var på tapeten, en riktig trailsko med ordentliga dubbar och ultra lätt, för att springa snabbt i terrängen. Men när det väl var dags att prova ut skorna med special sulorna så kändes Speedcross 2 inte helt rätt. Med specialsulorna blev skorna mycket vingliga och kändes väldigt ostabila.


Provade då Montrail fairhaven som är mer av en hybrid mellan vanlig och terrängsko. Denna satt nästan som Asicen på foten och kändes stabil och skön.


Det var trots allt ett svårt val, var ju där för att köpa ett par bad ass terrängskor. Men när kommer jag behöva det den närmaste tiden, har ju redan varit i Ramundberget och sprungit Vasastafetten den tuffaste terrängen nu blir Ursvik, Hellas och Sätra reservatet. Alltså inget som direkt kräver bad ass terrängskor. Kommer också bli en del stavlöpning i Hammarbybacken men inte ens för det är bad ass terrängskor befogat.


Våndan tilltrots är vi alla glada över att välkomna Montrail fairhaven till familjen.

Pris 1395kr, men det var rea så 845kr betaldes

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar