Vilken soppa!

Träningsvärken från hell i mina höfter känns som om jag inte sprungit på 1 år och sedan gett mig ut på långpass. Eftersom musklerna tydligen jobbar hårt av att bli stuckna med nålar kanske man kan sluta springa, ta en skål med chips (även om jag föredrar godis) lägga sig i soffan kolla TV och ändå bli snabbare, snyggare och starkare! Skulle sälja (som smör) på TV:shop. Måste kontakta patentverket…

Har ofta undrat vad folk som inte tränar gör med sin tid. I går fick jag svaret. Jag ock kompisen E tog bussen ut till Bromma Blocks , shoppade på XXL som tydligen skulle ha rea ,inte på något jag ville ha däremot blev nya långa tights, stumpor och ett underställ. Sedan tog vi en kaffe och jag tog en skumraket . Förstår att folk inte tycker sig ha tid att träna!


E fick en XXL påse till en XS väst...


Kom hem och lagade en favorit soppa!

Squash och morotsoppa, recept från favvo kokboken av Colting.
Receptet
1 Squash
500g morötter
Vitlök i rimlig mängd
Ingefära i rimlig mängd
1 Lök
Vatten
Kanel
Peppar
Gör så här:
Skär av squashen på mitten ta bort kärnorna och sätt in i ugnen tills det blivit mjukt och bra. Hacka lök och vitlök fräs i gryta på plattan. Häll på ca 5-6 dl vatten och häll i de hackade morötterna och ingefäran samt squashen. Koka tills morötterna blivit mjuka. Mixa allt med stavmixer och krydda med mycket kanel och lite peppar. Servera gärna med avokado och kokt ägg som du lägger i soppan. Finemang säger jag bara!Soppan kokar, tror det tar längre tid om den sjuder, varför gå om man kan springa liksom?
Vilken soppa! Här mixad och toppad med lite avokado!1 kommentar: