Målet helgar medlen

Har någotsånär återhämtat mig från Vasastafetten, så pass att jag försökte anmäla mig till Tjurrustet, tack och lov att det var fullt. Nu har hybrisen lagt sig och allt kan återgå till det normala igen.På onsdag är det dags för skidträning igen, nu är det ju 195 dagar kvar till Vasaloppet och träningen inför det kommer att dra igång mer och mer. Så igår var jag ock köpte något alla skidåkare behöver nämligen skidgångsstavar, inte stöttepålar utan stavar jag ska ha när jag kör tuffa intervaller med sprättande skidgång uppför Hammarbybacken i höst.


ag kan väl erkänna att jag inte kände mig som coolast i stan när jag kom bärande på mina stavar men som sagt målet helgar medelet!
Skidgångsstavar köpta på Stadium för 199kr


9 kommentarer:

 1. Kul att du satsar på löpning och skidor! Vi kanske ses i spåret någon gång!
  /Christian (fd sats regeringsgatan och stjärnsäljare;)

  SvaraRadera
 2. Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.

  SvaraRadera
 3. Kul att du hittat hit! Japp satsar för fullt p löpningen, mer vilja än resultat dock... Själv då?

  SvaraRadera
 4. Men vilja är alltid en bra början!

  Jo jag tränar på oxå, har inte blivit så mkt tävlingar i år utan satsar mer på nästa. Behöver en ordentlig uppbyggnad till. Annars blir det ännu en Vasaloppssatsning, då årets inte slutade riktigt som jag tänkt.

  /C

  SvaraRadera
 5. Snokade lite vad menar du med att inte gått som du tänkt dig. Enligt resultatlistan åkte du ju på 5:37!

  SvaraRadera
 6. jo jag vet, men hade siktade lite högre. Men hade tyvärr ingen superdag. Så vi får hoppas på lika mkt snö i vinter, så man kan köra lika mkt igen. va faktiskt i dina hemtrakter i Kiruna förra året och körde ett läger... blir troligen ett nytt i år i november.

  /C

  SvaraRadera
 7. Det är ju där man ska vara om man ska bli skidåkare... Höll du i lägret eller var du deltagare? Låter som något man vill vara med på. Om jag kommer under 9 tim är jag glad!

  SvaraRadera
 8. Jag var både ledare och deltagare, nä men åkte upp själv ons-sön och bodde på camp ripan. Så det är bara hänga med. Man kanske skulle ordna ett läger:)

  Tror nog du klarar 9h, en bra planering och massa snö så.

  SvaraRadera
 9. Har kanske lite PT timmar att casha in från dig. Ser du mig åka skidor kanske du känner samma sak som när jag såg dig göra armhävningar =) Kommer nog åka upp lite i vinter. Har ju familjen i Kiruna.

  SvaraRadera