Jag börjar pensla, jag flyter med känsla

Har nu fått hjälp med träningen av coachen i 3 veckor. I måndags när jag körde ett tröskelpass så höll jag min tröskelfart som den var för 3 veckor sedan när jag plötsligt kände att
- Oj, det lättar.
Lustigt nog kom ”Mikrofån kåt” samtidigt i lurarna och meningen ”jag börjar pensla… flyter med känsla” kändes väldigt passande. De kommande 3 veckorna har coachen satt samman pass med fokus på fart och mycket tröskelträning. Långa intervaller, längre stycken i tävlingsfart men samtidigt är också distanspassen längre. Ska bli spännande att se resultatet, en ny fart och känsla som växer fram.

Armhävningsutmaningen
Hur går det för er där ute egentligen? Jag själv tog 63 idag, så jag ligger enligt plan. Hört att Jessica B uppe i 41 stämmer det? Mamma har klarat 10.

Har också fått förfrågan om fler recept. Såg skräck reportaget på TV4 Nyheterna igår gällande att fler svenskar avstår från pasta, bröd och liknande. Själv så tycker jag att man får göra som man vill utifrån vad som känns bäst för den egna kroppen. Så här kommer ett LCHF recept.

Lövbiff med sesamfrön och ananas
Ingredienser:
Lövbiff
Vitlök
Soya
Sesamfrön
Curry
Ananas
Harricoverts
Olivolja
Gör så här:
Strimla lövbiffen, lägg det i en bunke häll på lite soja, sesamfrön och pressad vitlök. Låt det gojsa till sig lite. Ju längre desto mer smak.
Undertiden så styckar du en ananas och vänd dem i curry och stek dem sedan i smör tills det fått fin färg och mjuknat lite. Lägg dem på ett fat vid sidan om.

Stek sedan lövbiffen tills de är klara och häll på harricovertsen. Servera, om du vill så kan du äta med ris.
På bilden hällde jag i allt i samma panna, det var inte lika gott som att ha ananasen på sidan.

2 kommentarer: