Det som gömts i snö

Egentligen är det inte så himla fint när det blir vår, vinter är egentligen finare. När våren kommer så blir det slaskigt och grusigt, det mesta är rätt fullt, dessutom kommer allt det där som gömts i snö fram- som hundbajs.

Men när man springer så är det underbart med barmark. Igår var det dags för mitt andra riktiga pass efter ryggskotten. 60 minuter distans stod på schemat. Tog det som en transportlöpning och sprang hem från jobbet. Jag hoppas att allt som gömts i snö, alltså även min kondition kommer fram nu när det blir tö. För jävlar det var jobbigt. Fick nästan kämpa för att hålla 5-fart. Tur att det var några andra löpare längst Södermälarstrand så jag kunde ha lite mål- om och förbi.

Efter omkring 8 km började ryggen kännas så efter att ha överlagt med mig själv saktade jag ner och gick några hundra meter kunde sedan jogga igen, denna gång bara i 5.30 fart. Ett tag var jag himla besviken över att de gick så tungt men det är bara att acceptera att jag inte kunnat träna på över en månad. De sätter sina spår. Men när man nått botten kan det bara bli bättre eller hur?

När mina ben kändes som tyngst tänkte jag på Marit Björgen (jobbade med målbilder) hon ger nog fan inte upp bara för att bena är trötta, så ökade jag farten lite. När det kändes ännu tyngre så bläddrade jag fram till min powerlåt. Kenta- Just i dag är jag stark

Har ni någon powerlåt? En sådan låt som gör er glad, får en att ta i eller kanske bara är stimulerande. I så fall tipsa gärna mig om dem, kan behöver massa powerlåtar om jag ska nå mina mål denna säsong tror jag.

Det jag gillar med Kentas låt är texten
” Just i dag är jag stark, just i dag mår jag bra jag för fram av kraftiga vindar…. Jag har väntat så länge på just denna dag, det är skönt att den äntligen kommer…. Jag har tron på mig själv på min sida…”

Lyssna själva.
2 kommentarer:

  1. Tiger Lou - All I Have

    SvaraRadera
  2. Du är så jäkla rolig, mycket nöje att läsa denna blogg. Ska fundera på vilken som är den bästa powerlåten!! kram från Quibdó
    ps. har ju skadat ben/knä efter trafikolyckan = ofrivilligt uppehåll i tränigen:(

    SvaraRadera