Tillbaka i verkligheten!

05.15 började fåglarna i min wake-up light att kvittra, semestern var slut! Choklad croisanter och cappucino var bytta mot ägg och proteindrink. T-shirten mot dunjacka och vandringsskorna mot Eriksdalsbadets bassäng.

Jag har haft en fantastisk semester, vi har gått, det har varit soligt och det har faktiskt varit semester! Visst har vi haft lite strapatser som att en av lederna vi tänkt gå tydligen inte fanns, vilket resulterade i en promenad på 11 timmar och 1100 höjdmeter på endast kanelgifflar och Salt och blandat.
Så trött kan man se ut efter 11 timmars promenad!
 
Utan hikkingskor i Palma. Civilt klädd så att säga..


Men nu är semstern ett minne blott och det är dags att ta tag i allt här hemma. Ingen idé att skjuta på saker så det var upp med tuppen i morse och iväg och simma. Körde ett ganska lugnt pass med långt insim och sedan 25-50-75-100-100-75-50-25 x2 i zon 3. Ikväll är det yoga.

Ser fraktiskt framemot våren nu när man fått försmak på solen och värmen! Ser fram emot en del saker som kommer hända under våren.
- Jag kommer få ett nytt träningsprogram för min löpning.
- Jag kommer kunna köra lite mer simning
- Jag kommer få nytt styrkeprogram

1 kommentar:

  1. Låter som ni haft en härlig vecka :)! Galet med 11h promenad!! Snygg tjej civilt klädd! Jättefin jacka!

    Spännande saker som är på gång! Jag far till Sthlm på söndag och är där i 1 vecka, ska bo på Kungsholmen, hoppas vi hinner ses och simdejta! Idag kändes simmet no good så behöver inspo från en grym simmare! :)

    SvaraRadera