Bitarna av en kraschad kropp

Då var man hemma igen, tillbaka i mörkret, regnet, kylan välkomnades av en dunder förkylning på Arlanda och så klart jetlag på det.

Men om detta hade varit en reseblogg så hade jag berättat om rosa delfiner, om hur jag fångat 4 röda pirajor, om värmen i djungeln om kajman jakt om fotbollsturnering mitt i regnskogen. Om stranden i Copacabana och det friska vattnet i Atlanten. Men nu är inte detta en reseblogg.

Jag har inte gjort något som kan kallas för träning under semestern, jag har inte ens varit sugen! Istället har jag ätit galet mycket frukt och för varje frukt jag ätit så har ja också ätit en bakelse eller en bulle eller en sådan där pirog full med kött och ost. Så lite Capirinha på det.

Jag känner mig lite vilsen i själen, i över ett år har jag haft ett tydligt mål framför mig- En klassiker. Så nu när det är avslutat så känner jag mig lite vilsen. Vad ska jag göra nu då? Hur ska jag träna? Vad ska jag träna?

Vansbro topp 100 är ju en idé jag har, även om jag just nu känner tvivel även på det. Jag hoppas det beror på för mycket bakelser och för lite sömn och avsaknaden av just simning. Så drömde jag ju om Stockholm marathon om knäna skulle hålla Lidingö. Nu höll inte knäna Lidingö så vad ska jag göra nu då? Är det bara dumt att hoppas på Sthlm marathon?

Jag antar att jag får ge det någon vecka, bli fri från denna "välkommen hem förkylning" snart är kanske min jetlag över så jag kan så sova då kanske bitarna faller på plats.
Ser ju glad ut över att äntligen komma i mål!

1 kommentar:

  1. Saknat dina inlägg här! Låter som ni haft en fin semester! Hoppas förkylningen inte är långvarig utan att du kan vara på banan snart igen!

    SvaraRadera