Äntligen träningsvärk!

Den 2 veckor långa tänkta säsongsvilan blev en månad! Men inte mycket att göra åt, blir man sjuk så blir man är min nya inställning.

Under helgen har jag ändå känt mig frisk och det där halsontet som kommit på kvällarna är borta så igår kände jag att det var dags, måndag och allt, att börja på nytt. Jag tog tillbaka en gammal rutin att alltid börja med ett styrkepass första passet efter sjukdom. Nu under grundträningen har jag ett nytt styrkeprogram som jag faktiskt rakt av stulit av Johan som fått det av Claes Björling.

Övningarna är jag vana vid, det är inget märkligt, även om det var ett tag sedan jag körde saker som sittande rodd och latsdrag. Däremot är jag mindre van vid att köra 2x20-25, det känns konstigt.
Men jag ska ju inte vara snygg på bryggan utan våtdräkt utan snabb i vattnet, bland annat.  Man måste våga ändra rutiner för att komma framåt, ut ur sin komfortzon så att säga.

Mycket core är det också, även om jag igår körde lite eget och hoppade bland annat ryska korset men nästa vecka då är det fullt ös även på coreövningarna.

Idag har jag ont i hela kroppen! Det är skönt, väldigt skönt att känna att man "gjort nåt".

Idag är det simning, inte vilken simning som helst utan med Josefin Lillhage, vi ska också prata lite om upplägg och annat så en uppdatering om det kommer senare.

Äntligen träning i En svensk klassiker t-shirt!
 

1 kommentar:

  1. Skön känsla!! :)

    Så häftigt att du tränas av lillhage! :)

    SvaraRadera