Vad gör man när man inte tränar?

Vilovecka, det kan ju låta väldigt romantiskt men det är faktiskt ganska tråkigt. Vad gör folk som inte tränar med all sin tid? Det finns ju, trots allt, bara ett begränsat utbud av ryska tegelstensromaner och när man är inne på att läsa "Brott och straff" för andra gången borde vilken soffpotatis som helst få lust att åtminstonde köra lite "Sh'bam"!

Har planerat träningen för de kommande 4 veckorna, med inriktigt löpning och Lidingöloppet. Men vad ska man göra sen då?

Tur att brorsonen Dogge bjöd in till födelsedagsfest! Firade med att leka med hans present någon timme. En polisbil som blinkar, lyser och låter och som man dessutom kan öppna alla dörrar på! Ni hör ju går ju att roa sig med hur länge som helst!
En polisbil kan man roa sig med i minst 3-4 timmar!
Fyllde på energi med en 80-talsbomb! Ananas i sprit, glass och coco! Nog med energi för en hel Vätternrunda.
Mumsigt!
Hur som så har nog vilan varit bra för jag tror det åtminstonde är mindre vatten i vänsteröra och jag hör inte Vanånsbrus lika tydligt i höger öra. Ont i halsen har också släppt så ikväll blir det lite styrketräning, mest för husfrides skull.

1 kommentar:

  1. Låter som att en vilovecka passade din kropp bra!

    Grattis till en superbra prestation på Vansbro! Haha, så komiskt att vi upplever det så olika ja. Men Lidingö ska verkligen bli hur kul som helst! Ett Vasalopp i repris när det gäller "rolighet"!

    SvaraRadera