4 timmars träning

Hade en rejäl vilodag i fredags, satte mig i soffan 16.30 och reste mig och gick i sängen vid 23. Då hade jag dessutom fått i mig en hel form med ostkaka och grädde, kanske inte så konstigt att jag satt stilla...

I går körde jag ett riktigt Vasaloppspass, kl 10 var jag ute på Ekerö, där det blåste stormvind, körde 2 tim rullskidor. Först svor jag för att det knappt gick att åka framåt för att de blåste rå mycket sedan svor jag för att de blåste så mycket när jag åkte nedför, ogillar nedför. Efter 2 tim mötte jag uppp fröken Gunde. Tog av skidorna och snörade på mig terrängskorna, drog en nötcrém och så satte vi ingång att springa. Det tog inte lika länge för benen att börja rulla som sist, kanske för att vi sprang i terräng och man fick lyfta benen ordentligt. Vi sprang Fornstigen, det var faktiskt riktigt kul!

Inte så kuperat som Ursvik men liksom lite roligare för det var mer obanat och lite små backar nästan hela tiden och jävligt lerigt. Farten var inte extremt hög men vi sprang på, sprang lite fel ibland, planen var 2 tim och vi var tillbaka vid bilen efter 2 tim och 3 sek.

I går söndag kunde jag alltså klocka 4 tim träning med rätt exakt 5 min vila emellan. Jag är nöjd och jag somnade kl 21:15 på kvällen.

4 kommentarer:

 1. Oj vilket pass, det var inte dåligt!

  SvaraRadera
 2. Varför inte 8 timmar?

  SvaraRadera
 3. Nee 8 tim det är väl lite att överdriva. Tycker du inte?

  SvaraRadera
 4. Härligt kämpat! Ett sådant pass ger mental hårdhet :)

  SvaraRadera