Några satt fast, andra snett och vissa var bara på jävligt dåligt humör!

Många börjar träna för att hålla sig friska och slippa ha ont, andra tränar på ett sätt så att de konstant har lite små ont- man har väl alltid minst två eller tre blåsor och i allfall lite träningsverk. Att ha lite ont är liksom ett kvitto på att man kör hårt och bra! Eller?

När man kommer över den där gränsen med "2 zumbapass eller en jogging tur och lite bodypump i veckan upplägget" så utsätts kroppen för påfrestningar pågrund av träningen. Under mitt träningsläger har det varit mycket snabba intervaller, mycket backe, många dubblapass inte konstigt att kroppen är lite trött och gnällig. Så igår var det dags för ett besök på Accessrehab för att rätta till några av de kroppdelar som kommit lite snett och kanske också få bukt på en allt mer ömmande sätesmuskel. Efter lite tester konstaterades det att det var lite saker som satt fast, andra satt snett och några var helt enkelt bara på jävligt dåligt humör!

Det är inte skönt att fixa till kroppen, knäcks hit och dit, en armbåge i sättet så att tårarna sprutar, ett hårt tryck i midjan då det känns som jag ska gå av och sedan går man därifrån som en ny människa!

När man tänker på träning så planerar man in passen, äta rätt är viktigt, sömn för återhämtningen, inte ha gamla skor, kanske till och med ha flashig utrustning med kompressionskläder men planerar ni in naprapat och/eller massagebesök?

Det är faktiskt ett hett tips- din stackars vackra kropp sliter hårt för dig det minsta du kan göra är att ge den bra förutsättningar, alltså se till att tåna pekar åt samma hålls om näsan även efter 2 hårda träningsveckor, se till att de inte gör ont eller stramar att lyfta på benen och du ska faktiskt kunna röra överkroppen lika långt åt både höger och vänster.

Inga kommentarer:

Skicka en kommentar